Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 56 reviews

Anita legt alles goed uit, blijft altijd rustig en daarnaast is het ook nog eens erg gezellig. Bedankt Anita voor de hele leuke tijd.

by Christel on Autorijschool Kijkuit

Bedankt voor de leerzame lessen en het vertrouwen wat je me hebt gegeven, nu eindelijk zelf de weg op! Ik ga de gezelligheid missen!

Bedankt Anita voor de leuke lessen!

Anita, heel erg bedankt voor de leerrijke, leuke en gezellige lessen! Ik heb er veel van geleerd en van genoten! Je bent echt een top instructrice! Dank je wel voor alles!

by Anita Hennissen on Autorijschool Kijkuit
Nooit te oud om te leren.

Lieve Anita, lang geleden werden we collega's in de wasserij. Dit was helaas niet voor lange duur. Toen hadden we eigenlijk al een klik. Maar na 13.5 jaar in dienst geweest te zijn bij die wasserij, kwam er voor mij ook helaas een eind aan. Wat moest ik.......ander werk gaan zoeken. Toen kwam het besef dat ik heel dringend toch mijn rijbewijs moest gaan halen, want met het openbaar vervoer, was eigelijk geen optie. Toen was de keuze van rijschool natuurlijk niet moeilijk. We waren elkaar nog niet uit het oog verloren, dus in juni maar contact gezocht en een afspraak gemaakt. Maar wij waren inmiddels al wat jaartjes ouder (51), en op de vraag hoeveel lessen ik ongeveer nodig zou hebben, schrok ik toch wel. Na mate je ouder wordt gaan veel dingen wat trager dan bij jongelui. Maar goed, pakket gekocht met 35 lessen. We gingen ervoor, en zagen later wel hoe dat ging uitpakken. Ik had veel en lang geleerd voor mijn theorie. Het rijden ging ook niet slecht. Dan breekt de dag aan dat je ook werkelijk je theorie moet doen. Zelf met de lesauto naar Goes gereden, en terug met de theorie in the pocket. Dan maar gelijk tussentijdse toets aanvragen. Ook die met succes afgerond. Dan maar gelijk examen praktijk aanvragen. 16 November was een datum, maar had nog 15 lessen staan. Dus wat te vroeg. Dan 7 december. Ja, doe die maar. De resterende uren gepland, en de laatste les was 6 december. Dan is het ineens zover. 7 december. Het moet nu echt gebeuren. Toch met een onderbuikgevoel opgestaan. Maar op het momemt dat ik in de auto stapte samen met de examinator, was mijn onderbuikgevoel ver weg. Dan heb je gereden en moet het verlossende woord komen. En als je dan hoort "geslaagd" valt al die druk van de afgelopen maanden van je af. Trots op mezelf. Doet die "ouwe taart" maar even. Maar dan komt ook het besef, dat de terugrit, de laatste rit samen is. Dan houdt het op. Blij dat ik geslaagd ben, en aan de andere kant een beetje emotioneel, omdat het gedaan is. Maar zonder jou,Anita, had ik het misschien niet gered. Toendertijd was er een klik, en die was er ook op het moment dat ik bij jou voor de eerste keer in de auto stapte. Ik kan alleen maar zeggen, bedankt voor de goede begeleiding, geduld en vetrouwen. We hebben het toch maar gedaan. Nooit te oud om te leren.

by kelly dimkos on Autorijschool Kijkuit
top lessen!

hoi anita,Ik had gekozen voor jou rijschool omdat ik er al veel goede dingen over gehoord had. En dit heb ik zelf ook mogen ondervinden. Ik heb altijd met veel plezier gelest bij jou. Iedere rijles was gezellig, maar vooral heel leerzaam. Het was af en toe wel hameren op de dingen die nog niet helemaal goed gingen, maar kijk waar dat mij heeft gebracht. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald.Bedankt voor het vertrouwen en de lessen!

Top!!

Super goed, gezellige, leerzame lessen gehad. Altijd met plezier gelest; en van de eerste keer geslaagd. anita, je bent een topper!! Zeker aan de raden.

Rijangst

Hoi Anita,Aanstaande donderdag rijd ik samen met mijn vrienddoor de Westerscheldetunnel. Ik heb overwogen omhet nog een keer samen met jou te doen, maar uiteindelijkmoet ik het toch zelf gaan doen. Ik vond het overigens een magischerit afgelopen donderdag. Bovendien heb jij mij heel wat bruikbare tips gegeven! Ondertussen hebik ook weer door de Sluiskiltunnel gereden en zo door naar Terneuzen.Meerdere keren heb ik ingehaald, zowel in de tunnel als op de snelweg.Het is verbazingwekkend hoe snel je er door heen bent, natuurlijk welmet de maximumsnelheid in acht nemend.Ik ben blij dat ik de stap genomen heb en ik stuur je na donderdagnog een berichtje om je te laten weten hoe het is gegaan. Mocht het toch niet helemaal lekker lopen, danwil ik graag samen met jou nog een ritje.Ik houd je op de hoogte!Hartelijke groetjes, Cora

Aanrader

Bedankt Anita om me te begeleiden, in je warme gezelschap, doorheen deze worsteling! Ik kwam van een andere rijschool die een averrechts effect op me had. Jij hebt me eruit gered! Nu heb ik m'n vrijheid en alles wat ik uit de lessen geleerd heb. Dat zal ik nooit vergeten en overal met me meenemen! Anita's rijschool is een ware, ware aanrader! Heel veel liefs van mij, Lynn

alleen de weg op

Heb zoveel ontzettende leuke lessen gehad. Super veel geleerd en erg veel kunnen lachen!:) Nu eindelijk alleen de weg op en dat alles dankzij Anita!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»