Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 66 reviews

Ik heb een super tijd gehad tijdens het lessen bij Anita! Ik had altijd zin om te lessen. Bij Anita in de auto was het altijd gezellig! Ze had altijd alle vertrouwen in de lessen en dat geeft een goed gevoel! Ik heb enorm genoten van de rijlessen. Ik heb super veel geleerd en ook heel erg veel gelachen!Heel erg bedankt Anita, dankzij de de leuke en leerzame rijlessen met jou kan ik nu zelf lekker kilometers gaan maken! 🙂

by Romy Blok on Autorijschool Kijkuit

Ik was in het begin erg onzeker, maar tijdens deze opleiding heb ik steeds meer zelfvertrouwen gekregen. Niet alleen zelfvertrouwen in het rijden, maar ook vertrouwen in mezelf. Ik heb erg veel geleerd! Dankjewel Anita.

Doeltreffend

Rijschool Kijkuit in 1 woord: Doeltreffend.Het onmogelijke bleek met Anita toch mogelijk. Ik heb zelf ADHD en wou ook heel graag mijn rijbewijs halen. Dit is inmiddels gelukt. Ik rij nu elke dag over de Antwerpse ring in de spits met mijn eigen auto en uiteraard met het rijbewijs dat ik gehaald heb bij rijschool KijkUit. Een rijbewijs behalen bleek lang niet mogelijk. Na diverse rijscholen, kwam ik bij Rijschool Kijkuit terecht, Antia denkt niet in beperkingen maar in mogelijkheden. Ze is heel gedreven om haar leerlingen aan het rijbewijs te helpen. Ze stapt elke dag met veel plezier in haar leswagen. Dat ze dit vanuit haar hart doet, ben ik zeker van. Ze stond immers met tranen in haar ogen toen we te horen kregen dat ik geslaagd was. Dus mijn rijopleiding bij rijschool KijkUit was zeker doeltreffend!

In het begin was ik heel zenuwachtig om auto te gaan rijden. Anita stelde me op het gemak. Ze legde alles heel goed uit en gaf je de volle aandacht.De lessen worden heel serieus genomen, maar er is ook veel ruimte voor plezier!

by Ashley van den Branden on Autorijschool Kijkuit

Ashley van den Branden raadt Autorijschool Kijkuit aan.25 oktober ·Anita is erg geduldig en maakt van lessen altijd een groot feestje! Ze denkt veel met je mee en probeert je altijd tegemoet te komen.

by Maaike Van Rattingen on Autorijschool Kijkuit

Maaike Van Rattingen raadt Autorijschool Kijkuit aan.3 november om 18:46 ·Heel erg bedankt voor de leerzame lessen Anita! Ik heb er inmiddels al 100 veilige kilometers met rijbewijs op zitten, dankzij jou 🙂 Ik raad iedereen autorijschool Kijkuit aan! 🚗

by Kim Den Beer on Autorijschool Kijkuit

Kim Den Beer raadt Autorijschool Kijkuit aan.26 november om 15:14 ·Heel erg bedankt voor het vertrouwen en de leuke en leerzame lessen! 😘😊

l anita, bedankt voor de lessen, door jou mag ik nu veilig alleen de weg op 🎉. bedankt voor je vertrouwen in mij en de leuke leerzame en gezellige lessen , je bracht me rust en vertrouwen dat ik het kanik ga je missen

Mijn rijbewijs halen was iets waar ik eerst erg tegen opzag. Anita heeft mij met haar fijne rijlessen, pep talks en gezelligheid de zelfvertrouwen geven die ik nodig had om toch dat rijbewijs te halen. Bedankt Anita!

Toen ik wilde beginnen met lessen, moest ik natuurlijk eerst een goede rijschool vinden. ik hoorde erg veel goede verhalen over autorijschool Kijkuit! Daarbij raak ik nogal gestrest van het idee van een toets en ik hoorde dat je hiervoor ook aan het juiste adres was. Anita heeft me overal veilig doorheen geholpen, zowel door het verkeer als door de examens! Je kan geen vraag te veel stellen en ze legt alles met liefde nog eens uit als je iets niet helemaal begrijpt. het was daarnaast ook nog eens super gezellig. Direct na mijn rijexamen riep ik al dat ik de rijlessen enorm ging missen! Anita, ik heb zoveel van je geleerd. de rijlessen waren echt een super mooie tijd. Bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»