Life coach

De opleiding tot life-coach sluit bijzonder mooi aan op de verschillende soorten rijangst, de inhoud van de cursus bestaat hoofdzakelijk uit psychologie.

Onze maatschappij wordt steeds drukker, sneller, en hectischer. In een mensenleven worden steeds meer en steeds zwaarder wegende keuzes gemaakt. Een tweede studie of gelijk aan het werk? Kind of carrière? Trouwen of een Latrelatie? Het maken van de juiste keuze heeft alles te maken met wie je bent en wat je zelf wilt.

Als life coach help je mensen zichzelf te vinden en hun eigen keuzes in het leven te maken. Je helpt mensen om te gaan met tegenslagen, angsten en leert ze hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Met de cursus life coach kun je anderen helpen succesvoller en gelukkiger in het leven te staan.

Als life coach help je mensen het beste uit zichzelf en hun leven te halen. Hiervoor kijk je samen met je cliënt naar zijn persoonlijkheid, vaardigheden, angsten en wensen. Door te luisteren, de juiste vragen te stellen en op een positieve manier mee te denken, help je mensen hun eigen antwoorden te vinden en hun eigen plannen te maken. Jij bent de ondersteunende, stabiele factor, maar je cliënt moet zelf aan de slag met zijn wensen,angsten en plannen.