De instructrice van Autorijschool Kijkuit

Ik stel mij graag aan je voor, mijn naam is Anita van de Velde

Aardig – Nadenkend – Inspirerend – Tactisch – Adequaat.

 

Geboren in 1966,
(Getrouwd met Lucien – moeder van Reinhard en Diana, trotse Oma van Jayciano & Finnley)

Ik heb ontdekt dat ik veel uitdagingen nodig heb en dat ik leer door het leven te ervaren. Ik heb een gevarieerde loopbaan voor mijzelf gecreëerd. Na vijf jaar oppasmoeder te zijn geweest heb ik bij Het Wapen van Axel acht jaar in de bediening gewerkt, lief en leed gedeeld met veel mensen. Na nog enkele jaren koeriersdienst door heel Nederland, Belgie en Duitsland voor Machinefabriek Jan van de Velde het besluit genomen om al deze kennis en ervaring te bundelen en te starten met de rijschool.  Steeds opnieuw wil ik mij uitgedaagd voelen om een nieuw deel van mijzelf te ontwikkelen. Ontmoetingen met andere mensen vind ik belangrijk.

In mijn leven heb ik ervaren dat het niet altijd mee zit en dat je van tegen de stroom in zwemmen sterker wordt. Leven vanuit het vertrouwen dat alles mag veranderen en dat ik daarin zelf de regie kan nemen, is mijn grootste drijfveer. Op deze wijze geef ik invulling aan mijn rijlessen, coachgesprekken en praktijkbegeleidingen.
Ik inspireer jou graag, door mijn levenservaringen en vakkennis met jou te delen. Ik geef je graag de ruimte om je verder te ontwikkelen.

Specialisatie

  • Gecertificeerd BROEM rit begeleider
  • Gecertificeerd rijangst instructrice /coach
  • ADHD, ADD, en Autisme coach
    • bezig met vervolg cursussen

In bezit van het certificaat voor “Broem rit begeleiding”. Rijinstructeurs zijn veelal gewend om rijles te geven aan jongeren. Het is echter ook belangrijk dat oudere mensen veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. Daarom zijn er diverse verkeerscursussen ontwikkeld die speciaal gericht zijn op ouderen. Een van deze scholingen is de BROEM cursus. Het werken met ouderen vraagt om specifieke vaardigheden.

Gecertificeerd Rijangst instructrice. Rijangst kan specifiek zijn wanneer de angst zich beperkt tot slechts één of enkele situaties, bijvoorbeeld tunnels, bruggen, de linkerbaan op de snelweg, onbekende routes, wegen langs water, het naderen van verkeerslichten, het rijden in een file, verkeersdrukte, inparkeren en andere bijzondere verrichtingen – parkeergarage, of angst om mee te rijden met een specifiek persoon. De angst om mee te rijden wordt ook wel bijrijdersangst genoemd.

Via onderstaande link kunt u mijn bevoegdheid tot lesgeven controleren. Bij naam vult u Velde in en bij geboortedatum 23-10-1966
https://www.ibki.nl/rijinstructie/rij-instructeur-checker/

Lees hier meer over rijangst

Ben je geïnteresseerd neem dan gerust contact op